Vi her hos Arena Assens, kunne godt tænke os at fortælle dig en lille historie.

Du kender måske allerede Arena Assens en smule i forvejen, men vi vil dog alligevel gerne præsentere os selv.
Arena Assens blev indviet d.17. juni 2011, og ligger nu på grunden hvor den gamle Sukkerfabrik tidligere lå.

Arena Assens er et kombineret idræts-, fritids- og kulturhus, som stræber efter at samle Assens omkring en lang række forskellige aktiviteter inden for sporten, fritidens og kulturens verden.
I Arena Assens er vi af den holdning at vi skal hjælpe hinanden, og vi er sikre på at du er enig!

Hos Arena Assens er vi af den overbevisning at Assens ikke ville være det samme uden netop din virksomhed.
Af lige netop den årsag vil vi gerne herfra Arena Assens fortælle dig hvordan vi kan være til gavn for hinanden både nu, og fremadrettet.

Med en samarbejdsaftale hos Arena Assens har du mulighed for at få gjort netop din virksomhed synlig, igennem eksponering på vores skærme, hjemmeside i arenaen, mulighed for fitness til ansatte samt at du støtter den lokale sport, fritid og kultur.

Du tænker måske allerede at det bliver for dyrt for din virksomhed? Hos Arena Assens anerkender vi at ikke alle virksomheder har samme størrelse, og derfor er vi også yderst fleksible, og parate til at lave en løsning som passer til netop din forretning. For som vi siger i Arena Assens: Det handler om at hjælpe hinanden.

Vi håber at du har lyst til en rundvisning i centeret, og på længere sigt har lyst til et samarbejde.

 

Se vores samarbejdsaftaler her 


Kontakt Centerchef Michael Iwersen på telefon 22 34 97 88 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om dine muligheder.