Skal du holde selskab kan vi både skabe rammerne og en lækker menu, som passer netop til Jeres ønsker. Vi har forskellige lokaler, som kan tilpasses enhver lejlighed, og derudover har I mulighed for, at benytte resten af huset til aktiviteter i løbet af dagen.

Vi kan både servere buffet eller flere retter, og er altid klar til at sammensætte en menu der matcher dine ønsker!
Vi tilbyder tapas både som buffet og anrettet. Det kan let tilpasses antal gæster, og giver en let sammenkomst med rig dialog.
Har du lyst til at prøve noget anderledes til dit arrangement, kunne tapas være noget for dig.

De seneste år er det blevet meget populært at spise Brunch. Det er en blanding mellem ’Morgenmad’ og ’Middagsmad’ og navnet kommer af det engelske ’Breakfast’ og ’Lunch’. Derfor serveres det om formiddagen.
Det kan kombineres med forskellige former for bagværk, mejeriprodukter, grønt og kød, som oftest serveres på en buffet.

Borddækning, dekorationer og farver bestemmes alt efter arrangement og dit ønske. Fra 10 kr. pr. person.

Se eksempler på de forskellige menuer her
Tapas
Brunch
Selskabsmenuer

For bestilling af selskabsmenu bedes du kontakte os på e-mail: cafeDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 23349786.
 Vi har brug for deltagerantal, dato og anledning.
Har du allergener eller ønsker til ændring af menuen, vil vi imødekomme dig bedst muligt.Arena Assens er beliggende ca. 600 meter fra Vor Frue Kirke, 1 minuts kørsel.
De rummelige, imødekommende og lyse lokaler samt de særdeles gode parkeringsforhold gør det til et naturligt sted at mødes efter begravelsen/bisættelsen. De pårørende får mulighed for at hilse på alle deltagere, hvilket kan have stor betydning.
Mindesamling

Kommende arrangementer

ALLE ARANGEMENTER