Forretter
Tallerkenservering
Røget okseinderlår 89 kr. 
Med parmesan, rucola, olivenolie og citron
Rejecocktail 70 kr. 
anrettet nymoderne
To skaller med høns i asparges 70 kr. 
Varmrøget laks 89 kr. 
Med rygeost, radiser og chips
Jordskokkesuppe (varmt) 70 kr. 
Med ristede croutoner og persilleolie
Skindstegt kulmule (varmt) 89 kr. 
Med estragonsauce og spidskål

Hovedretter
Serveres i fade og skåle på bordet
Culottesteg 185 kr. 
med spændende salat, hvide kartofler og sauce bearnaise
Lammekølle 195 kr. 
med tomater på stilk, rosmarinsky og hvidløgskartofler
Gammeldags oksetykkam 145 kr. 
med glaserede løg, bønner, asier, tyttebær, pillede kartofler og oksestegssauce
Kalvesteg stegt som vildt 155 kr. 
med waldorfsalat, asier, tyttebær, hvide og brunede kartofler og glaserede perleløg samt kalvestegssauce
Rosastegt kalvefilet 190 kr. 
med farseret savoykål, kartoffeltimbale og pebersauce
Krondyrkølle 199 kr. 
med Honningsauterede æbler, selleri, rodfrugter og vildtsauce
Ølbraiseret grisebryst 185 kr. 
Bagt løg fyldt med æbler, løg & timian, pebersky og ovnstegte kartofler

Desserter
Daim islagkage 79 kr. 
Med fløde og bærkompot
Italiensk tiramisu 79 kr. 
Serveres med frisk frugtsalat
Lun æble/pæretærte 79 kr. 
Med marcipan, hertil vaniljeis
Lun chokoladefondant 89 kr. 
Hertil syltede nødder, vaniljeparfait og bærkompot
Pandekager 79 kr. 
Med is og frugtsalat samt chokoladesauce

Natmad
Hotdogs med gourmet-pølser 69 kr. 
Hertil bagerbrød og klassisk tilbehør
Biksemad 69 kr. 
Serveres med ketchup, engelsk sovs, rødbeder, rugbrød og smør
Suppe (valgfri) 59 kr. 
Vælg mellem aspargessuppe, oksekødssuppe, karrysuppe og tomatsuppe
Pølsebord med 4 slags pålæg og salat 79 kr. 
Hertil brød og smør