Udover at have lokaler til enhver lejlighed, er Arena Assens også et multihus som altid summer af liv. Der er mulighed for både fitness, idræt og gymnastik indenfor, og med det omkringliggende Pulsen, er der masser af forskelligt udstyr, som kan prøves kræfter med udendørs. Beliggende tæt på hav og park, er der store muligheder for, at være aktiv i det fri.

Vi er eksperter i, at arrangere Teambuilding til grupper, så de kan få en anderledes oplevelse, som styrker samarbejdet. Uanset om I er en forening, virksomhed eller klub, så ser vi frem til at velkomme Jer til Arena Assens.

Er du til eksempel interesseret i, at udfordre kollegaerne i en Volleyball turnering? Eller skal I have testet hjerneaktiviteten? Eller er det konditionen der skal afprøves på en forhindringsbane?
Uanset hvad I har lyst til, så kan vi finde på nogle aktiviteter som passer til Jeres gruppe.

Vi arrangerer for grupper mellem 20 og 200 personer og det kan vare alt fra 1 time til 5 dage.

Når I skal yde lidt ud over det sædvanlige, sørger vi for energi til hele dagen. 
Vores cafe leverer mad af høj kvalitet, og skulle I have brug for overnatning, kan vi tilbyde værelser på Marcussen’s Hotel.

Er du interesseret i at tage dine kollegaer/medlemmer med til Arena Assens?
Så kontakt os på iDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og vi kan sammen finde ud af, hvad der er den rigtige løsning for Jer.