22. marts 2022 kl. 20 i Arena Assens
– et livtag med den modne kvinde

Bodil Jørgensen, Jannie Faurschou og Rikke Wölck står på scenen i en dramatisk ”stand up”, der tager et uforfærdet og morsomt livtag med den modne kvinde.

Maddiker final 3 370x405

Det er ikke lutter lagkage alt sammen. Man kan for eksempel roligt forlade en fest som den første. Der sker ikke en skid. Kunne man finde på at bevæge sig ud på dansegulvet og bevæge sine stive lemmer, så kommer de løftede mormorarme hurtigt ind til kroppen igen, når de unge smiler og ler opmuntrende til én. Ydmyget halter man væk fra dansegulvet og direkte hjem i den nye singleseng. Ensomheden sniger sig ind, mens man forsøger at koncentrere sig om en god bog.

Man kan jo stadig se godt ud, hvis ellers lyset lige falder rigtigt. Ens hjerne fungerer stadig – lidt langsommere, men den fungerer. Man kan gøre lige, hvad man vil: Sælge alt og rejse hele jorden rundt; gå på kurser; dygtiggøre sig; starte helt forfra; lade sig skille. Vise det her selvforherligende ungdomsregime, at alder er en styrke. Fanden tage os!

Nogle gange er det godt at huske på, at livet ikke er slut, før man er død. Der er både liv og glimt i øjet på de tre voksne kvinder på scenen, mens de hylder alderdommen og tør tale om både det svære og det smukke i livet – inden maddikerne får overtaget.

Instruktør: Madeleine Røn Juul
Medvirkende: Rikke Wölck, Bodil Jørgensen, Jannie Faurschou
Scenograf: Gøje Rostrup
Producent: Folketeatret

Køb billet til forestillingen her 

Spisning inden forestillingen

I Saftstationen i Arena Assens vil der hver gang være en stor, flot buffet, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer.
Buffeten er klar kl. 18

Til de to familieforestillinger d. 16. november og 1. maj er prisen dog kun 100 kr. for voksne og 75 kr. for børn

Den 16. november er buffeten klar kl. 17, da forestillingen spiller kl. 18.
Den 1. maj spilles kl. 16, så buffeten er klar umiddelbart efter forestillingen.

Bordbestilling senest tre dage før på tlf. 22 37 97 23