Torsdag den 11. februar kl. 18

 90441932 1586261991497470 8599020513710309376 o

Eventyr i Sherwoodskoven

Folketeatrets familieforestilling er i år en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande fra Sherwoodskoven, der stjæler fra de rige og giver til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood. Vi møder de elskede figurer som Broder Tuck, Lille John, Sheriffen af Nottingham, Prins John, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian.

Men – ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring den kække bande fra Sherwood slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robins sans for livets uretfærdighed vækkes. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis ikke vi hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Forestillingen overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg til glæde for børn fra 6 år - men den kan med fordel også ses af større børn og voksne.

Instruktør:
Frede Gulbrandsen

Medvirkende:
Christopher Læssø Christensen
Marie Bach Hansen
Jesper Riefensthal
Morten Christensen
Jon Lange
Louis Bodnia Andersen
Josefine Tvermoes
– i alt 11 medvirkende

Kapelmester:
Jullie Hjetland

Forfatter:
Ken Ludwig

Producent:
Folketeatret

Bestil menu inden forestillingen her 

Køb billet til forestillingen her