I Islamisk Stats varetægt i 398 dage


DATOEN ER FLYTTET TIL DEN 25. maj 2021 kl. 17-19! 

HogI

Præsenterer: 

DR
Hør den dramatiske og gruopvækkende historie af den danske fotograf Daniel Rye, der var gidsel hos ISIS i 13 måneder og i sit foredrag giver et åbenhjertigt indblik i, hvad det vil sige at være gidsel hos ISIS.

Daniel Rye fortæller hudløst ærligt, levende og detaljeret om sit fange skab og det mareridt han gennemlevede de 13 måneder, og ikke mindst om, hvor svært det er at vende tilbage til en helt almindelig tilværelse.

Hør i foredraget Daniels rammende fortælling om, hvordan mennesker overlever tortur og fange skab, skaber venskaber og bevarer håbet.

En historie, der understreger menneskers ufattelige overlevelsesdrift, og en historie hvor virkeligheden overgår fantasien.

Billetpris: 225 kr. 
Du er velkommen til at spise i vores cafe efter foredraget. Ring eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./23349786 for at forudbestille vores "Daniel Rye" menu. Menuen er: Unghanebryst med bagte rodfrugter, salater, bagt kartoffel og kryddersmør 119 kr. pr. person. 

Køb billet her