FOREDRAG MED CHARLOTTE BØVING DEN 8 MAJ 2019 KL. 19


LÆGEN FLYTTER IND
Foto Charlotte Bøving 5 s h 1

Den har altid været der… Interessen for både fysisk og psykisk sundhed og velvære, og det var derfor helt naturligt for Charlotte Bøving at vælge lægestudiet efterfulgt af en karriere som praktiserende læge. For hende er sundhed for alle en livsmission.

I hendes åbne og ærlige foredrag Læge flytter ind fortæller den kontante og direkte TV-læge Charlotte Bøving om sit liv som sundhedsmissionerende læge - startende med hendes barndom i en lægefamilie, over hendes ungdomsår som aktiv idrætsudøver og videre til egen lægepraksis med sundhedsskole. Hendes vedholdende arbejde for sundhed bragte hende senere til TV som en populær formidler og kyndig ekspert i diverse TV-programmer - senest Lægen flytter ind. Hun giver i den forbindelse konkrete bud på sundhed og velvære i dagligdagen og tydeliggør hvor lidt, der faktisk skal til for at gøre en forskel.

Trods et liv i sundhed fik Charlotte Bøving paradoksalt nok selv konstateret en livstruende sygdom i 2016. En livssituation, der har bragt hende til eftertanke og refleksion over livet, til tilgivelse og positivt livssyn - og bare taknemmelighed. Mange personer vælter, når de får en alvorlig sygdomsdiagnose eller oplever hård modgang i livet. Charlotte Bøvings budskab er det modsatte – at inspirere til, at der fes et alternativ til bare at lægge sig ned, når livet er hårdest. Hun kommer på, hvordan hun selv har tacklet og stadig tackler modgang i livet. Hvordan hun har tilgivet – ikke for andres, men for hendes egen skyld. Hvorfor og hvordan hun i dag lever et liv i taknemmelighed – med balance og harmoni. Og fremfor alt hvilke tanker hun har gjort sig om, hvad hun vil bruge resten af sit liv på.

Selve barndommen for Charlotte Bøving har ikke været en dans på roser og spiller i hendes syn på livet. En psykopatisk far og en opvækst præget heraf har sat sig sine spor og givet hende en livsballast på godt og ondt - en ballast, som hun også deler ud af i foredraget.

Foredraget Lægen flytter ind er på alle måder en varm og livsbekræftende fortælling om det liv, vi alle har fået og som vi selv har ansvar for. Det liv, der af og til kan være så satans hårdt – og så alligevel så fantastisk.

Billet til foredraget inkl. spisning  350 kr. (Tapas anretning)   
Billet til foredraget 200 kr. 

Kommende arrangementer

ALLE ARANGEMENTER