Emil fra Lønneberg – 12.03. kl. 18 i Arena Assens
– Astrid Lindgrens historie om skarnsknægten med et hjerte af guld

Emil er kendt af alle og kræver ingen præsentation, men Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg ”kræver” at blive set. De i alt 12 medvirkende har nemlig gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer, og når vi møder Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige figurer fra Astrid Lindgrens fortælling om en skarnsknægt med hjertet på rette sted.

I Lønneberg holdes der både sommer- og vinterfest i denne teaterudgave, som byder på et gensyn med nogle af de mest uforglemmelige skarnsstreger, sat ind i en legende og musikalsk ramme.

Georg Riedels musik fra filmene om Emil er lagt i hænderne på et hold instrumentspillende skuespillere under ledelse af den musikalske troldmand Anders Ortman, der også skabte det musikalske univers til Folketeatrets Ronja Røverdatter, Mio, min Mio og Peter Pan. I rollen som Emil ses Michael Slebsager, som også spillede Peter Pan.

Fra 5 år.

Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen Medvirkende: Michael Slebsager, Lisbeth Gajhede, Christine Gaski, Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, m.fl. I alt 12 medvirkende Scenograf: Nadia Nabil Kapelmester: Anders Ortman Oversættelse og bearbejdelse: Ninette Mulvad Forfatter: Astrid Lindgren Producent:Folketeatret

 Køb billet til forestillingen her

Kommende arrangementer

ALLE ARANGEMENTER