I Familien – 04.04. kl. 20 i Arena Assens

svalegangen i familien 2Sp 370x484

-en oprørsk generationskomedie

Instruktør: Per Smedegård Medvirkende: Ole Jakobsen, Bodil Lassen, Martin Geertz, Kirstine Hedrup, Kaja Kamuk og Daniel Bevensee Scenograf: Siggi Oli Palmason Forfatter: Anna Panduro Producent: Teatret Svalegangen

Billetpris: 225 kr.

”I familien” er en generationskomedie, der slår gnister mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, der drømmer om ro, langrendsferie og julesang på et asylcenter. For bedsteforældrene Poul og Jette er julen præget af generationernes forskellige ønsker til, hvordan den skal fejres – gavefri eller med meterlange ønskesedler.

”I familien” portrætteres en forpustet projekt- og karrieregeneration. En forældregeneration versus bedsteforældrene – det grå guld med deres friværdi og fritid. Men det er som om generationskløften bliver dybere og dybere. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men et oprør ulmer.

Jul i april? Det er ikke noget problem – julen er blot en kulisse for den sjove, alvorlige og berigende skildring af generationer og menneskelige relationer.

Forestillingen spillede i efteråret 16 med stor succes på Svalegangen i Aarhus. Anmelderne var begejstrede og spilleperioden måtte forlænges, så der var plads til alle – alle generationer.

 Forestillingen spilles med støtte fra Statens Kunstfonds Garantiordning.

Se menuen fra Cafe'en her

Kommende arrangementer

ALLE ARANGEMENTER