Peter Pan – 16.03. kl. 18 i Arena Assens

Peter Pan Final 2Sp 311x500

-en fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land

Instruktør: Moqi Trolin Medvirkende: Michael Slebsager, Stina Mølgaard, Ene Øster Bentsen, Kristian Boland; Mille Gori (Motor Mille fra Ramasjang), Christel Stjernebjerg, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen, Hanne Gjerstad I alt 12 skuespillere, dansere og musikere Dramatiker: Moqi Simon Trolin og Ninette Mulvad Komponist: Anders Ortman Scenograf: Julian Juhlin Forfatter: J. M Barrie Producent: Folketeatret

Billetpris: Voksne: 175 kr. Børn: 100 kr.

Peter Pan er ikke som de fleste børn. Han vil nemlig ikke være voksen. I hvert fald ikke, hvis det betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere.

Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke genforenet med sin mor. Derfor lever han nu som anfører for “De glemte drenge” på Ønskeøen, der vrimler med feer. En af dem er Klokkeblomst – Peters egen fe. Der er også drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af kaptajn Klo. Selvom det lyder som et eventyr, savner drengene nogen, der kan tage sig af dem og fortælle gode godnathistorier. Derfor flyver Peter ofte hjem til Wendy og brødrene for at lytte med på deres godnathistorie. En dag lokker han dem med til Ønskeøen til et uforglemmeligt eventyr.

Historien om drengen, der ikke vil være voksen, er en af de mest elskede klassikere for børn – fra 6 år.

Se menuen fra Cafe'en her

Kommende arrangementer

ALLE ARANGEMENTER