Don’t leave me alone – 20.02. kl. 20 i Arena Assens

dont

 

– en moderne danseforestilling

Koreografer: Didy Veldman og Wubkje Kuindersma Dansere: Dansk Danseteaters internationale dansere Musik: Nina Simone, Kronos Quartet, Offenbach, Dean Martin m.fl. Producent: Dansk Danseteater

Billetpris: Voksne: 225 kr. Børn og unge: 100 kr.

”Don`t leave me alone” er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest spændende, kvindelige koreografer. Den anerkendte Didy Veldman og “the shooting star” Wubkje Kuindersma.

Forestillingens første del, ”Frame of view”, er et humoristisk, hæsblæsende og tankevækkende danseværk. Danserne springer ind og ud af oplevelser af ensomhed, jalousi, ikke gengældt kærlighed og boblende begær. Værket danses til musikalske klassikere fortolket af bl.a. Nina Simone og Kronos Quartet.

Wubkje Kuindersma står bag forestillingens anden del. Hun er en talentfuld koreograf med stor succes i Europa, hvor hun har skabt værker til flere anerkendte teaterhuse. Til denne forestilling har hun fundet sin inspiration i litteraturens verden ved at genlæse et udpluk af nordiske fortællinger og mytologiske historier om savn og længsel.

Anmeldelser: Veldmans begavede ”Frame of view” danses til en musikalsk collage og er både vidunderlig, morsom, ironisk og melankolsk på samme tid. Publikum føler sig som en del af en meget autentisk teateroplevelse.

Forestillingen spilles med støtte fra Statens Kunstfonds Garantiordning.

Se menuen fra Cafe'en her

Forudbestil din mad her

 

Kommende arrangementer

ALLE ARANGEMENTER