Forårsmesse den 4. marts 2018

Don’t leave me alone – 20.02. kl. 20 i Arena Assens

dont

 

– en moderne danseforestilling

Koreografer: Didy Veldman og Wubkje Kuindersma Dansere: Dansk Danseteaters internationale dansere Musik: Nina Simone, Kronos Quartet, Offenbach, Dean Martin m.fl. Producent: Dansk Danseteater

Billetpris: Voksne: 225 kr. Børn og unge: 100 kr.

”Don`t leave me alone” er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest spændende, kvindelige koreografer. Den anerkendte Didy Veldman og “the shooting star” Wubkje Kuindersma.

Forestillingens første del, ”Frame of view”, er et humoristisk, hæsblæsende og tankevækkende danseværk. Danserne springer ind og ud af oplevelser af ensomhed, jalousi, ikke gengældt kærlighed og boblende begær. Værket danses til musikalske klassikere fortolket af bl.a. Nina Simone og Kronos Quartet.

Wubkje Kuindersma står bag forestillingens anden del. Hun er en talentfuld koreograf med stor succes i Europa, hvor hun har skabt værker til flere anerkendte teaterhuse. Til denne forestilling har hun fundet sin inspiration i litteraturens verden ved at genlæse et udpluk af nordiske fortællinger og mytologiske historier om savn og længsel.

Anmeldelser: Veldmans begavede ”Frame of view” danses til en musikalsk collage og er både vidunderlig, morsom, ironisk og melankolsk på samme tid. Publikum føler sig som en del af en meget autentisk teateroplevelse.

Forestillingen spilles med støtte fra Statens Kunstfonds Garantiordning.

Se menuen fra Cafe'en her

Forudbestil din mad her

 

Håndværker & Industriforeningen, Assens arrangerer foredrag med Lars Christiansen "Motiovation og Livsglæde"

I Familien – 04.04. kl. 20 i Arena Assens

svalegangen i familien 2Sp 370x484

-en oprørsk generationskomedie

Instruktør: Per Smedegård Medvirkende: Ole Jakobsen, Bodil Lassen, Martin Geertz, Kirstine Hedrup, Kaja Kamuk og Daniel Bevensee Scenograf: Siggi Oli Palmason Forfatter: Anna Panduro Producent: Teatret Svalegangen

Billetpris: 225 kr.

”I familien” er en generationskomedie, der slår gnister mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, der drømmer om ro, langrendsferie og julesang på et asylcenter. For bedsteforældrene Poul og Jette er julen præget af generationernes forskellige ønsker til, hvordan den skal fejres – gavefri eller med meterlange ønskesedler.

”I familien” portrætteres en forpustet projekt- og karrieregeneration. En forældregeneration versus bedsteforældrene – det grå guld med deres friværdi og fritid. Men det er som om generationskløften bliver dybere og dybere. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men et oprør ulmer.

Jul i april? Det er ikke noget problem – julen er blot en kulisse for den sjove, alvorlige og berigende skildring af generationer og menneskelige relationer.

Forestillingen spillede i efteråret 16 med stor succes på Svalegangen i Aarhus. Anmelderne var begejstrede og spilleperioden måtte forlænges, så der var plads til alle – alle generationer.

 Forestillingen spilles med støtte fra Statens Kunstfonds Garantiordning.

Se menuen fra Cafe'en her

Foredrag: Henrik Lehmann Andersen

Liva – 27.02. kl. 20 i Arena Assens

Liva res2Sp 370x439

-en kabaret om frihed

Instruktør: Rolf Heim Medvirkende: Ellen Hillingsø, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Koefoed Kapelmester: Jens Krøyer Scenograf: Sisse Gerd Jørgensen Forfatter: Vivian Nielsen Producent: Folketeatret

Billetpris: 250 kr.

At koble frihed og Liva Weel er for den ældre generation en selvfølge. Vi lever i en tid, hvor der igen i nogle sammenhænge stilles spørgsmålstegn ved begrebet frihed. Derfor giver det rigtig meget mening også for de yngre generationer at se denne forestilling netop nu.

Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed – kunstnerisk såvel som personligt. Denne frihedstrang gav hende store kunstneriske sejre, men også voldsomme personlige nederlag. Hun udødeliggjorde sange af blandt andre PH (Poul Henningsen), Kai Normann Andersen og Børge og Arvid Müller, og en række af disse sange fra 1930’erne og 1940’erne indgår i forestillingen. Sammen med PH skrev hun den ikoniske tekst til sangen “Man binder os på mund og hånd”, og med de dobbelttydige linjer, der narrede både censuren og nazisterne, sang hun sig lige ind i danskernes hjerter. Liva var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd.

Jens Krøyer står for musikken. Ene mand med et klaver personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv – akkompagnatøren. Den tavse mand, der kærligt leverer tonerne til Livas sange. Ellen Hillingsø, der spiller hovedrollen, og et fantastisk hold af skuespillere og sangere gør denne forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert, til noget helt særligt.

Se menuen fra Cafe'en her

Forudbestil mad og bord til forestillingen her

Lørdag d. 10. marts kl. 12 til søndag den 11. marts kl. 12

Peter Pan – 16.03. kl. 18 i Arena Assens

Peter Pan Final 2Sp 311x500

-en fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land

Instruktør: Moqi Trolin Medvirkende: Michael Slebsager, Stina Mølgaard, Ene Øster Bentsen, Kristian Boland; Mille Gori (Motor Mille fra Ramasjang), Christel Stjernebjerg, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen, Hanne Gjerstad I alt 12 skuespillere, dansere og musikere Dramatiker: Moqi Simon Trolin og Ninette Mulvad Komponist: Anders Ortman Scenograf: Julian Juhlin Forfatter: J. M Barrie Producent: Folketeatret

Billetpris: Voksne: 175 kr. Børn: 100 kr.

Peter Pan er ikke som de fleste børn. Han vil nemlig ikke være voksen. I hvert fald ikke, hvis det betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere.

Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke genforenet med sin mor. Derfor lever han nu som anfører for “De glemte drenge” på Ønskeøen, der vrimler med feer. En af dem er Klokkeblomst – Peters egen fe. Der er også drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af kaptajn Klo. Selvom det lyder som et eventyr, savner drengene nogen, der kan tage sig af dem og fortælle gode godnathistorier. Derfor flyver Peter ofte hjem til Wendy og brødrene for at lytte med på deres godnathistorie. En dag lokker han dem med til Ønskeøen til et uforglemmeligt eventyr.

Historien om drengen, der ikke vil være voksen, er en af de mest elskede klassikere for børn – fra 6 år.

Se menuen fra Cafe'en her

Motor Mille & Band

Kommende arrangementer

ALLE ARANGEMENTER